Dejavnosti

Posredovanje zasebnih stikov

Kakor za nakup ali prodajo nepremičnine najamete nepremičninsko agencijo, za potovanje pa turistično agencijo, tako lahko za iskanje partnerstva najamete nas. Da bi spoznali osebo nasprotnega spola, vam ni treba hoditi naokrog po družabnih dogodkih, biti v zadregi in ugibati kdo je samski in kdo ne, čakati na naključno srečanje z nekom ali brskati po internetu. Prav tako se vam ni treba ukvarjati s tem ali oseba, s katero ste se srečali, ustreza vašim kriterijem. Za vse to poskrbimo mi.

Vse kar potrebujemo je nekaj vaših osnovnih podatkov, vaš kontakt in vaše želje o nasprotnem spolu. Nato od nas prejmete kontakte primernih oseb, ki jih v istem hipu že lahko pokličete in povabite na zmenek. Brez kakršne koli zadrege enega ali drugega, saj oba vesta zakaj sta se poklicala in zakaj sta na zmenku. Odpade tudi spraševanje o tem ali je oseba samska ali poročena. Oseba, ki jo spoznate preko nas, je zagotovo samska in ima namen najti osebo zase.Svetovanje o medosebnih odnosih

Ko ste v partnerstvu, lahko gre kljub zaljubljenosti in ljubezni kmalu kaj narobe. Spet smo tu mi, da vam s svojim znanjem in izkušnjami pomagamo. Tokrat že vama obema, ki sta se preko nas našla, sedaj pa se vama je »malo zapletlo.«

Za krajše nasvete smo na voljo po telefonu, za daljša svetovanja pa se lahko oglasita osebno. 


Bioenergetske storitve

Bioenergetik se z vami pogovarja in na višji ravni komunicira z entitetami, ki so zadolžene za zdravljenje. Poslužuje se še drugačnih tehnik pomoči - takih, ki so v danih trenutkih najbolj primerne.
Bioenergetsko zdravljenje je bilo eno od prvotnih dejavnosti prvotnega Studia Zdravilni dotik (poleg ročnih masaž in refleksne terapije na stopalih). Bioenergetsko zdravljenje v Zdravilnem dotiku izvaja priznan in spoštovan zdravilec bioenergetik, radiestezist in velik poznavalec človeške psihe, gospod Franc Mihelač.
Prisoten je vsak drugi četrtek, od 8h do 18h, priporočeno in zaželeno pa je predhodno naročilo obiska. Ker si pridržujemo pravico do spremembo urnika, nas pred obiskom pokličite na 02 521 18 28 ali 041 285 615 in preverite ali bioenergetik res gostuje.  

Urnik bioenergetskih terapij:


  • November 2023:

četrtek, 16. 11. 2023, od 8h do 18h
četrtek, 30. 11. 2023, od 8h do 18h

  • December 2023:
četrtek, 14. 12. 2023, od 8h do 18h
četrtek, 28. 12. 2023, od 8h do 18h