Najpogostejša vprašanja

·    Kaj je članstvo in kako poteka postopek včlanitve?

Članstvo je obdobje, ko vam izbiramo in posredujemo člane nasprotnega spola. Je posledica vaše odločitve. Postopek včlanitve (pogoj za včlanitev je, da niste poročeni ali v partnerski zvezi) se običajno začne s telefonskim klicem ali e-mailom, s katerim navežete kontakt z nami. Dogovorimo se za obisk osebno pri nas v agenciji, kjer sledi izpolnitev vprašalnika. Vprašalnik je možno izpolniti tudi telefonsko ali po e-pošti.  V vprašalniku vas povprašamo po vaših lastnostih in lastnosti želenih posredovanih članov. Za članstvo potrebujemo vaše ime, datum rojstva, kraj bivanja, telefonsko številko. Prav tako bomo zapisali vaš fizični opis in osebne lastnosti, na podlagi katerih vam bomo posredovali kontakte oseb, ki naj bi odgovarjale vaši predstavi in interesom. Članstvo je plačljivo.
 
Kot članu naše agencije so vaši -v agenciji zabeleženi podatki- zaupne narave in dostopni samo drugim članom nasprotnega spola in to samo tistim, ki izpolnjujejo v vašem vprašalniku navedene pogoje oziroma tistim, ki ustrezajo vašim željam.

·      Kaj sledi potem, ko je vprašalnik izpolnjen?

V tej fazi vas prosimo, da sestavite in nam pošljete oglas, s katerim se predstavite in v njem poveste tudi kakšno partnerko/partnerja iščete. Gre za vašo osebno predstavitev, ki ima lahko poljubno vsebino in dolžino (zaželeno, da je daljša, saj izkušnje kažejo, da imajo tisti, ki se odločajo o tem ali vas želijo spoznati, rajši bolj izčrpne predstavitve oziroma so jim daljši oglasi bolj zanimivi, saj si tako lažje ustvarijo vtis).
Oglas lahko sestavite po vzoru že objavljenih oglasov na naši spletni strani, lahko pa povsem po svoje.

·      Kako poteka posredovanje primernih kontaktov?

Ko imamo vaš vprašalnik in vašo predstavitev (oglas), pričnemo z našim delom. Pobrskamo po naši bazi iskalcev ali kdo med njimi ustreza vašim željam. Objavimo vašo predstavitev na naši spletni strani in na naši facebook strani (vse anonimno). Ko najdemo ustrezno osebo ali več njih, vam posredujemo njihov kontakt in s to osebo lahko vstopite v stik in se dogovorite za zmenek.

·      Ali imate omejitev kontaktov (telefonskih številk), ki jih posredujete?

Števila posredovalnih kontaktov znotraj polletnega obdobja članstva ni, a število je vendarle omejeno na toliko kot jih je na voljo. Če primernih kontaktov nimamo, vam jih ne moremo posredovati. Pokličite nas in vprašajte ali imamo osebe, ki ustrezajo vašim željam, predvsem glede starosti in regije bivanja. 

V obdobju članstva lahko prejmete telefonske številke vseh oseb, ki ustrezajo vašim željam oz. zahtevam, hkrati pa tudi vi ustrezate njihovim željam in zahtevam. Zgodi se, da je v obdobju vašega članstva takih oseb dosti, zgodi pa se tudi, da jih je malo. V tem primeru je treba počakati, da se včlani kdo, ki ustreza vašim željam.

·      Kako dolgo traja članstvo?

Članstvo traja 6 mesecev. Po tem obdobju ga lahko podaljšate. Prekinite ga lahko kada koli ali pa po uspešnem spoznavanju, zgolj s klicem v agencijo.

·      Zakaj traja članstvo pol leta?

Ker za resno posredovanja stikov resna agencija potrebuje svoj čas.
Ker je takšna ali drugačna osamljenost posledica izgube neke osebe, je to huda travma, ki lahko vodi v depresijo in bolezni. Posledica osamljenosti je tudi želja po družbi in to taki, ki je skoraj vedno prisotna. In če ni prisotna, je že vedenje o tem, da bo spet kdo z nami, pomirjajoče.
Ker pa je "spoznati" in se "spoznavati" z osebo po vaši "meri" proces, ki traja več časa, kot bi si želeli, je trajanje članstva šest mesecev idealno časovno obdobje, tudi zato, ker je včasih potrebno kar nekaj mesecev, da se prijavi ravno tista oseba, ki je namenjena vam.

·      Kaj moram vedeti in kako postopati, da bo posredovanje zame uspešno?

Za moške: Vaš videz je tak, kakršna je stopnja vaše urejenosti.
Najvažnejši dejavnik v okolju in v dejavnostih med ljudmi in spoznavanju v različnih okoljih je prvi vtis. Prvi in drugi. Urejenost in obnašanje (umirjenost, živahnost ali humornost) v pravi meri, v splošno sprejetih normah sta tisti prvi vtis, po katerem vas ženska oceni. Seveda to ni vse. Še pomembnejša je všečnost in vibracija med vama. Če med vama ni prevelike oddaljenosti in ne komplicirata preveč, sta povsem blizu uspeha.
 
Četudi je prvi vtis briljanten in bi vam zagotovil 100% uspeh, pa vas lahko pokoplje in izda ena hiba, ki je ne morete skriti niti z ličili. Ta hiba ni invalidnost ali brazgotine od opeklin. Dosti huje. Vonj po izhlapelem alkoholu in živo rdeče obarvane obrazne žilice.
 
Za ženske: Ne iščite pri moških samo denarja.
Če je cilj  ljubezen, ga pridelaš tudi z revežem, seveda s pravim namenom  in vztrajnostjo.
Dejstvo je, da je zaposlenih več moških kot žensk in ti so tudi na boljših in bolje plačanih delovnih mestih kot ženske. Opravljajo težja dela, včasih tudi po 12 do 15 ur na dan, na terenu ali v tujini. Imajo tudi denar. Dekleta to vedo. Naj vam bo ob prijavi v agencijo cilj samo oseba, ki vam je všeč in nič drugega. Do moškega (in do njegovega denarja) pridete težje, če ne upoštevate ljubezni. Če je ljubezen najmočnejša gonilna sila  v stvarstvu, je nepošten namen največja zavora za dosego cilja. Če je res vaš namen družiti se in zaživeti v dvoje, velja za vas ženske, samo čist namen.

·      Posredujete resno, ali samo pobirate denar, kot nekatere druge agencije? Bojim se, da je to metanje denarja vstran in da ne bo uspeha.

Če ste pozorno prebrali odgovor na prejšnje vprašanje, ste lahko ugotovili načelo našega mišljenja in delovanja. Ker je namen pošteno opravljati svoje poslanstvo, delo in službo, nam ni potrebno ljudi goljufati z lažnimi oglasi in si izmišljati načine za privabljanje čim večjega števila le teh.
Verjetno obstajajo agencije, ki zgolj pobirajo denar. Pri nas tega zagotovo ni.
 
Uspeh je odvisen od več faktorjev, najbolj seveda od vas samih (vaših lastnosti in vaših želja) in od števila primernih kontaktov, ki jih v tistem trenutku imamo za vas. Števila posredovalnih kontaktov znotraj polletnega obdobja članstva res ni, a število je vendarle omejeno na toliko kot jih je na voljo. Če primernih kontaktov nimamo, vam jih ne moremo posredovati. Pokličite nas in vprašajte ali imamo osebe, ki ustrezajo vašim željam, predvsem glede starosti in regije bivanja. 

·      Kdo in kakšne so vaše stranke?

To so ljudje vseh »kategorij,« izobrazb, poklicev, usod, sreč in nesreč, takšnih in drugačnih značajev, lastnosti, prepričanj in vzorcev. Od visoko izobraženih, s spoštovanimi poklici, za katere bi gladko lahko dejali, da ne potrebujejo agencije do preprostih, lepih in poštenih kmečkih fantov in deklet.
Kar se tiče značajskih lastnosti, pa naj velja rek: »100 ljudi, 100 čudi.«

·      S katerih regij je največ članov?

Največ članov je iz Podravja, natančneje iz Ptujske regije in Maribora s širšo okolico, sledijo Prlekija, Slovenske gorice in Pomurje, potem ostala Štajerska, Ljubljana z Notranjsko. Manj je članov s Primorske, Goriške, Dolenjske in Koroške. Nekaj strank, ki bi se želelo preseliti v Prekmurje je še iz ostalih delov Slovenije.

·      Sem ženska močnejše postave. Se kdo zanima tudi za take?

Kar precej moških srednjih let in tudi nekaj mlajših fantov  si želi žensko oz. dekle močnejše postave.
  • Kakšne so moje dolžnosti do vas?

Dolžni ste nam sporočite vsakršno spremembo vašega statusa partnerskega odnosa. To pomeni, da nam morate sporočiti v primeru, da se s kom resneje spoznavate, prav tako tudi to, da ste nekoga spoznali izven agencije Zdravilni dotik.
Če ste z nekom v zvezi, vaše številke ne bomo več posredovali naprej, vendar tega seveda ne moremo vedeti, če nas o tem ne obvestite. 
  • V kolikem času naj navežem stik z osebo, katere kontakt ste mi posredovali?
Stik navežite takoj, vsekakor pa najkasneje v 48 urah.